Solceller för villa

Att installera solceller till villa kan vara en riktigt fin investering på lång sikt – både ekonomiskt och för miljön! Beroende på storlek på villan, takets lutning och läge finns det olika stora besparingar att göra. Dessutom brukar det öka fastighetens värde! Med ett välanpassat solcellspaket kan du spara ett par hundratusen under solcellernas levnadstid!

Villor

Solario Energi arbetar mycket med privatpersoner och villor, det är till och med vår största kundgrupp. Vi har lång och god erfarenhet av att ta fram solcellspaket som passar kundens önskemål och behov. När du arbetar med oss hjälper vi dig hela vägen, från det administrativa arbetet med t. ex bygglov och framöver under installation och support i framtiden.

Solpaneler för hus

Generellt brukar man säga att en solcellssatsning lönar sig efter cirka tio år. Det lönar sig alltså att installera solceller men det är viktigt att veta att det inte betalar sig över en natt. Solceller är något för dig som vill börja att producera grön el, men också spara pengar på längre sikt. Hur snabbt din investering återbetalar sig och hur mycket beror helt och hållet på husets läge, takets lutning och var i landet du befinner dig. Det är svårt för oss att ge generella siffror, men om du kontaktar oss hjälper vi dig jättegärna att ta fram en specifik kalkyl för just din bostad!

Noggrant förarbete

Oavsett storlek på solcellsanläggningen tar vi alltid fram noggranna underlag för produktionsberäkning och dimensionering. Detta underlag ligger sedan som grund för den lönsamhetskalkyl du får och kan fatta beslut utifrån.

Säker installation

Solario Energi har en lång erfarenhet av att arbeta på hög höjd vilket gör installationen snabb och säker. Arbetet utförs på hög höjd, innefattar elarbete och kan eventuellt ha en påverkan på din takkonstruktion. Där har du som kund nytta av vår breda kompetens. Våra arbetsteam består av kvalificerade, behöriga och kunniga yrkespersoner. Vi följer givetvis regelverk och föreskrifter noga, allt för att se till att din solcellsanläggning är säker och kommer hålla i många år framöver.

Vill du veta mer?

Solenergi – Tryggt, snyggt och enkelt med Solario Energi. Lär dig mer om oss.

Scroll to Top